Felice Derkinderen

Volledige naam: Felice Derkinderen

Over mij


FELICE DERKINDEREN

In mijn coachingpraktijk bied ik inspiratie en inzicht bij levensvragen, vragen die aandacht nodig hebben en uitnodigen om in contact te komen met je binnenwereld. Daarbij maak ik gebruik van de Tarot, een intrigerende verzameling archetypen die op 78 kaarten bij elkaar zijn gebracht als systeem van levensbeschouwing. (Be)spiegeling met behulp van archetypische afbeeldingen is een manier om delen te verkennen die onder de oppervlakte liggen en je eigen, vaak ingewikkelde levenspatronen in kaart te brengen. Hierdoor ontstaat een completer beeld en krijg je een krachtig instrument voor zelfontwikkeling in handen dat verlossende en soms uitdagende duidelijkheid brengt.

De Tarot heeft mijn leven verrijkt en verdiept en ik ben van de psychologie en mythologie die in haar afbeeldingen verborgen ligt gaan houden. Ik heb haar leren kennen als een verhelderend hulpmiddel om zicht te krijgen op innerlijke processen waarmee ik graag andere mensen bij hun ontwikkeling begeleid. Deze liefde combineer ik met meer dan twintig jaar studie en persoonlijke ervaring op het gebied van oosterse en westerse wijsheidstradities in mijn coachingsessies, cursussen en retraites waarbij ik regelmatig met en voor professionals werk uit aanvullende vakgebieden.

Bij de Roos organiseer ik regelmatig inloopspreekuren met korte consulten als een eerste kennismaking met de Tarot als navigatiesysteem op de landkaart van het leven. Meer over mijn werkwijze vind je op: www.essencecoaching.nl.