Maris Chardet & Mark Knol

Volledige naam: Maris Chardet & Mark Knol
Telefoonnummer: 06- 81 4000 22

Over mij

Over ons.

Wij zijn Mark en Maris, getrouwd en in het landelijke Abbekerk hebben we onze praktijk “Waarheid van het Hart” aan huis. Met veel enthousiasme werken we samen met de spirituele werelden vanuit ons hart in alle eenvoud aan bewustwording en heling om onszelf en anderen te helpen zichzelf te verwezenlijken.

Na veel levenservaringen en verschillende opleidingen zijn wij samen begonnen aan onze opleiding Meervoudige Merkaba Technieken. Dat voelde voor ons als thuiskomen in ons eigen hart. De technieken zijn al zo oud als de mensheid en bekende spirituele meesters zoals Boeddha en Jezus hebben ook gewerkt met de toen bestaande Merkaba Technieken.

De Waarheid van jouw Hart

Je kunt bij ons komen voor een goed gesprek over wat jouw hart bezielt. Waar sta je nu in je leven, en waar wil je zijn? Wat zijn de verlangens in jouw hart en hoe bewandel je de weg ernaar toe. Jouw unieke weg, naar leven vanuit de waarheid van jouw hart. Onderdeel van een consult is dat we samen met een kristal weer verbinding maken met wie jij in essentie bent, zodat je je bewust kan worden van de antwoorden die reeds in jou aanwezig zijn. 

Wil je de volgende stap in jouw persoonlijke ontwikkeling nemen?

Heb je vragen over het leven. Of zou je het fijn vinden om eens te kijken wat er werkelijk speelt bij jou achter de schermen. Misschien wil je graag de volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling nemen, maar doe je dat liever samen ?

Samen met de Liefdevolle en Krachtige Meervoudige Merkaba heling helpen we je graag op pad, zodat je zelf weer verder kan. Voel je welkom.

Hartegroet,
Mark en Maris


Geplande evenementen van deze organisator


Geen agenda items gevonden die voldoen aan je zoekcriteria.