Raj

Volledige naam: Raj Schaling

Over mij

unmei


Therapeut

Mijn naam is Raj Anand Schaling, 43 jaar en sinds 2013 therapeut. Toen ik 18 jaar was ben ik voor eerst begonnen met persoonlijke ontwikkeling. De reden hiervoor was dat ik tegen grote verveling aanliep en niet kon meedraaien met de verwachtingen van de maatschappij. Ik kwam in 2001 in contact met het Aumm en Osho. Ik heb daar met groot genoegen mijn opleidingen gevolgd en kom nog regelmatig terug.

Opleidingen

Primal Rebirth Therapie (PRT) opleiding (2001- 2003), Aumm instituut. Tijdens deze opleiding heb ik vele blokken geassisteerd. Deze opleiding heb ik gevolgd bij Omkar Dingjan en Divyam Kranenburg, oprichters van het Aumm instituut.
Co-dependency opleiding (2004 – 2005), Aumm instituut. De opleiding geeft de dynamieken bloot in relaties.
Familie Opstellingen opleiding (2007-2008), Aumm instituut en deze nogmaals volledig geassisteerd. De opleiding heb ik gevolgd bij Omkar Dingjan, Divyam Kranenburg en bij Ramateertha Doetsch, oprichter van het Osho UTA instituut in Keulen, Duitsland.
Primal Somatic Traumahealing Therapy opleiding (2013 – 2015), Aumm instituut. Deze opleiding bestaat uit 7 modules die gegeven worden door experts op het gebied van traumatherapie.
Psychosociale en medische basiskennis (2015 – 2016), Con Amore, Amsterdam conform PLATO eisen.

Registraties

Ik ben lid van de beroepsorganisatie SBLP. Dit geeft de praktijk en therapie een kwaliteitswaarborg. Tevens sta ik geregistreerd bij de koepelorganisatie RBCZ. Dit geeft de therapeut en cliënt heldere rechten en plichten.