Yvonne Liew-On

Volledige naam: Yvonne Liew-On

Over mij

WIE BEN IK?
Mijn naam is Yvonne Liew-On, ik ben leerling en leraar van ‘Een Cursus in Wonderen’ en als spiritueel coach bied ik de Motivator Groepsworkshop aan. In principe is het geschikt voor al Gods kinderen van 10 tot 100 jaar en leer ik je groepsgewijs een betere verbinding met jezelf en anderen tot stand te brengen en standvastiger in het leven te staan. Voorwaarde is dat je de Nederlandse taal goed beheerst en geen ernstige psychiatrische problematiek hebt.

WAT IS HET?
Het is een spirituele communicatietraining in de vorm van een workshop. Elke deelnemer leert op geweldloze wijze communiceren en zowel naar zichzelf als anderen toe helder communiceren zodat er een echte verbinding tot stand komt.

HOE GAAT HET?

Er is één groepssessie van 2,5-3 uur met 4 tot 10 personen. We doen geleide meditaties, ademhalingsoefeningen, onderzoeken hartsverlangens, doen waar-derings- en dankbaarheidsoefeningen en vergevingswerk. Cruciaal is het stellen van doelen, hoe klein ook, en om elkaar daarin te leren steunen.

WAT IS DE BEDOELING?

De meeste mensen denken wel eens na over wat nou werkelijk belangrijk is in het leven. Een bewustere kijk op zichzelf en de omgang met anderen legt wel een mooie basis voor een dieper weten van waaruit je kan gaan denken en handelen. Dankzij deze kennis en vaardigheden dragen deelnemers bovendien veel bewuster bij aan een betere wereld. En dat begint al in je directe omgeving!