Expositie

MOMENTEEL: EXPOSITIE SUE ARMSTRONG
16 januari tot 16 maart

Sue Armstrong trekt je met haar werk een magische wereld binnen, waarin alles tegelijkertijd gebeurt. Heel gewone dingen blijken veel mooier te zijn dan je ooit was opgevallen, als je door haar ogen naar de wereld kijkt. Ze tovert vertrouwde plekken om droomlandschappen en eenvoudige dingen krijgen diepe betekenis. In elk van haar schilderijen ligt, heel bescheiden, onder diepe kleuren en prachtig licht, een verhaal verborgen.

Je bent van harte welkom om de werken te komen bewonderen! De schilderijen hangen door het hele pand van de Roos, ook op de eerste en tweede verdieping. De tentoonstelling is gratis en de Roos is iedere dag van de week geopend. Alle werken zijn te koop. De schilderijen zijn genummerd, zie lijst met de prijzen op het tafeltje bij de receptie.

Voor meer informatie: mail de kunstenaar op sue.armstrong6@icloud.com


suearmstrong_kleinVERWACHT: EXPOSITIE MARLIES REKERS
20 maart t/m 27 mei

Op 23 maart opent Marlies Rekers haar expositie in de Roos.
Je bent van harte uitgenodigd.

Zie hier meer informatie >>

thumbnail_poster tentoonstelling2


 • KUNST IN DE ROOS : EXPOSITIES

  kunst-expo2

 • OVER DE KUNSTCOMMISSIE

  De Kunstcommissie van de Roos organiseert zes maal per jaar een expositie.

  Je vindt de werken in de ruimten van het Theehuis, de gang naar het trappenhuis en bepaalde gangen op de eerste en soms ook tweede verdieping. Het tentoongestelde werk is hier te zien tijdens de openingstijden van het pand en wordt te koop aangeboden tegen de vermelde prijzen.

  De Kunstcommissie beoordeelt tijdens haar maandelijkse vergadering of werk van een kunstenaar in aanmerking kan komen voor een expositie binnen de termijn van een jaar, aan de hand van ontvangen portfolio’s en documentatie van de kunstenaars.

 • EXPOSEREN IN DE ROOS

  Wil je ook exposeren in de Roos? We zijn altijd op zoek naar inspirerende kunstenaars!

  Stuur een korte motivatie, CV en enkele voorbeelden uit je portfolio naar de Kunstcommissie van de Roos, P.C. Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam. Langsbrengen bij de receptie mag natuurlijk ook!

  De kunstcommissie zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. Aan het exposeren zijn enkele voorwaarden verbonden, we lichten je deze te zijner tijd graag toe.

  Meer informatie? Mail ons op info@roos.nl of bel de receptie op 020-689 00 81.