Expositie

Suzanne van Baarsen

10 december 2019 t/m 10 februari 2020

 


In mijn werk onderzoek ik de wereld om ons heen die wij met het blote oog niet zien. Ik maak gebruik van eeuwenoude symbolen en schrifttekens, numerologie, heilige geometrie.
De collages in deze expositie laten een gelaagdheid in materiaal en techniek zien.

Mijn kunstopleiding begon op mijn 17e met de vooropleiding van de HKU. Ik ben in die tijd begonnen met het aanleggen van een collectie stempels met oude schrifttekens, pictogrammen, symbolen en bouwelementen uit verschillende culturen.
Na twee jaar architectuur op de HKU ben ik in 2006 afgestudeerd aan de TXT afdeling van de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam.

Na vele omzwervingen heb ik het afgelopen halfjaar hard gewerkt aan nieuwe collages voort bordurend op oud werk en ben ik hiermee een nieuwe weg ingeslagen.


 

 • KUNST IN DE ROOS : EXPOSITIES

  kunst-expo2

 • OVER DE KUNSTCOMMISSIE

  De Kunstcommissie van de Roos organiseert zes maal per jaar een expositie.

  Je vindt de werken in de ruimten van het Theehuis, de gang naar het trappenhuis en bepaalde gangen op de eerste en soms ook tweede verdieping. Het tentoongestelde werk is hier te zien tijdens de openingstijden van het pand en wordt te koop aangeboden tegen de vermelde prijzen.

  De Kunstcommissie beoordeelt tijdens haar maandelijkse vergadering of werk van een kunstenaar in aanmerking kan komen voor een expositie binnen de termijn van een jaar, aan de hand van ontvangen portfolio’s en documentatie van de kunstenaars.

 • EXPOSEREN IN DE ROOS

  Wil je ook exposeren in de Roos? We zijn altijd op zoek naar inspirerende kunstenaars!

  Stuur een korte motivatie, CV en enkele voorbeelden uit je portfolio naar de Kunstcommissie van de Roos, P.C. Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam. Langsbrengen bij de receptie mag natuurlijk ook!

  De kunstcommissie zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. Aan het exposeren zijn enkele voorwaarden verbonden, we lichten je deze te zijner tijd graag toe.

  Meer informatie? Mail ons op info@roos.nl of bel de receptie op 020-689 00 81.