Kinderyoga & Tieneryoga

Tijdstip: 07-11-2022 van 16:30 tot 20:30
Prijs: € 149,50 per reeks
Inloopconsult: Nee
Engelstalig: Nee
Naar organisator

kinderyoga


YOGA VOOR KINDEREN

Wens je je kind rust in lichaam & koppie? Dat je kind handvatten krijgt aangereikt om zelf te kunnen ontspannen of juist extra energie te krijgen? Om bewust te zijn van de adem met alle voordelen van dien? Zodat je kind zich lekker voelt, zich kan concentreren, zich kan uiten, richting leert geven aan emoties? Dat je kind plezier heeft, met zichzelf en andere kinderen, zonder de noodzaak of behoefte om te presteren? Dan is het tijd voor yoga. En dat is het eigenlijk altijd :-).

Waarom kinderyoga?

Omdat kinderyoga o.a. het zelfvertrouwen, positief denken, de concentratie, sociale vaardigheden en het lichaamsbewustzijn versterkt. Mindfulness helpt om opmerkzaam te zijn hoe je je voelt, wat je nodig hebt en of de gedachten die je hebt je helpen of juist belemmeren. Belangrijke en waardevolle elementen om als kind ‘ n je rugzak’ te hebben.

Wat gaan we doen?

Op een speelse manier bewust ademen, stil zijn, bewegen, plezier maken, lachen, creëren, ontspannen, verbinden. Alleen en met elkaar. De les sluiten we (meestal) met een creatieve oefening af. Zoals het maken van een magische cirkel (mandala), krachtsteen of complimentenkaart.DETAILS

Elke maandag in de Kleine Zolder van de Roos!

16.30-17.30 uur kinderen 8-10 jaar
18.00-19.00 uur kinderen 10-13 jaar
19.30-20.30 uur tieners 13-17 jaar

PRIJS
Prijs per les € 11,50 in een reeks van 13 lessen à € 149,50.
Proefles € 7,50
Losse les € 13

In een groep van maximaal 10 kinderen met volop aandacht per kind.

Voor matten en creatief materiaal wordt gezorgd.

INSCHRIJVEN – KAN VANAF NU!

www.dekinderyogatuin.nl/inschrijven

De inschrijving wordt in behandeling genomen wanneer de bijdrage voor de lessen is overgemaakt naar NL 23 ABNA 046.78.75.766 t.a.v. S. Bredt – de Kinderyogatuin o.v.v. [naam van je kind + tijd van de les].

DE KINDERYOGATUIN

Sanne Bredt van de Kinderyogatuin geeft met veel plezier yoga aan kinderen (en volwassenen). Om ze te begeleiden emotioneel, mentaal, fysiek en spiritueel in balans te zijn. Waardoor ze keuzes maken die goed voor henzelf en hun omgeving zijn. Sanne draagt graag bij aan een positieve toekomst waarin kinderen volledig tot bloei kunnen komen. Ze houdt van frisse lucht, dus grote kans dat we met aangenaam weer yoga in het park doen. Tot ziens bij de Kinderyogatuin!

MEER INFORMATIE

De Kinderyogatuin geeft ook familieyoga workshops, prive les, yoga op de surfplank en organiseert kinderyogakampen. Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem een kijkje op www.dekinderyogatuin.nl of www.facebook.com/deKinderyogatuin of bel of mail Sanne Bredt 06-196 148 61, sanne@dekinderyogatuin.nl


 

De Kinderyogatuin is ontstaan uit de wens om kinderen te begeleiden om emotioneel, mentaal, fysiek en spiritueel in balans te zijn, waardoor ze keuzes maken die goed zijn voor henzelf en hun omgeving. Ik draag graag bij aan een positieve toekomst waarin kinderen volledig tot bloei kunnen komen.

Door de kinderyoga-opleiding is mijn overtuiging versterkt dat er oneindig veel manieren zijn om kinderen te begeleiden om tot volledige bloei te komen. Om de levensvreugde te ervaren en met tegenslagen om te leren gaan. En dat er prachtige manieren zijn om depressie, pestgedrag, overgewicht, een negatief zelfbeeld en alle andere dingen van deze tijd waar kinderen mee te maken kunnen krijgen, te voorkomen. Met (kinder)yoga helpen we kinderen een positief zelfbeeld te creëren (behouden), om gevoelens te uiten, plezier te hebben, te ervaren dat je goed bent zoals je bent, bewust te zijn van je lichaam, etc. Kinderyoga kan bijdragen aan vrede. In jezelf, met anderen, in de wereld.

De Kinderyogatuin heeft het keurmerk voor Kinderyoga.