Meervoudige Merkaba Heling

Tijdstip: 28-06-2023 van 13:00 tot 18:00
Prijs: € 69 euro per consult van 60 minuten per persoon
Inloopconsult: Nee
Engelstalig: Nee
Naar organisator

 

 

 

 

 

 

Wat is Meervoudige Merkaba Heling ?

Een Meervoudige Merkaba Heling word gegeven door een therapeut die werkt met de Meervoudige Merkaba technieken. Met deze technieken activeren (verruimen) wij elke dag onze Merkaba (bewustzijns) velden. En helen wij onszelf van disbalansen.

Het heet meervoudig omdat we niet alleen ons Merkaba veld in de 3e dimensie activeren maar ook onze Merkaba velden in de hogere dimensies tot aan de bron, 4e, 5e 6e dimensie etc. De energie waar wij kanaal voor zijn, komt dus niet alleen uit de 4e dimensie zoals bij het geven van Reiki maar uit de verschillende dimensies tot aan de bron.

Dit betekent dat de helingen zeer krachtig zijn.

Door onze verruimde bewustzijnsvelden kunnen wij grote hoeveelheden helende energie vanuit de bron geleiden. Omdat er op verschillende dimensie niveau’s energie overdracht plaats vindt, zijn de helingen multidimensionaal en zeer krachtig. Deze Liefdevolle energie is heel goed voelbaar tijdens een sessie.

Merkaba Heling is op alle fysieke en emotionele klachten toepasbaar.

Merkaba Heling ontvangen in combinatie met de andere technieken waar we mee werken tijdens een consult (coaching, aardingstechnieken, kristalheling, affirmatie en begeleide meditatie) geven steeds een mooi resultaat. In verbetering, verlichting en zelfs totale heling van je klacht(en). Het resultaat van de heling heeft te maken met bewustwording en in hoe verre je je kan openstellen om de helende energieën te ontvangen. En ook met jouw zielsblauwdruk voor deze incarnatie.

Voel je welkom voor een consult in de Roos

Op de laatste woensdagen van de maand geven we consulten in de fijne Consultkamer van de Roos. Mocht je op een andere dag willen afspreken dan ben je van harte Welkom in onze praktijk in landelijk Abbekerk. Dit is 45 minuten rijden vanaf hartje Amsterdam.

Wil je weten hoe een consult met Merkaba heling gaat of ervaringen van andere klanten hierover lezen, kijk dan op onze
website https://www.waarheidvanhethart.nl/meervoudige-merkaba-heling

Voor het maken van een afspraak of een vrijblijvend gesprek kun je
ons mailen op mail@marischardet.com of bellen Maris: 06- 81 4000 22
Mark : 06- 202 86 333

Hartegroet,

Maris Chardet & Mark Knol