Pure Sound

Tijdstip: 21-12-2023 van 20:00 tot 21:30
Prijs: € 29,50 per keer
Inloopconsult: Nee
Engelstalig: Nee
Registreren Naar organisator

25 klankschalen en 3 gongs

Met Pure Sound willen Christel Mijers en Frank Klank iets anders neerzetten dan een ‘gebruikelijke’ soundjourney .
Vaak zijn  bij een soundjourneys verschillend instrumenten te horen.
Christel en Frank maken tijdens  Pure Sound evenementen ‘alleen’ gebruik van  klankschalen met als ondersteuning een paar gongs.

Pure Sound begint al meteen bij binnenkomst.
De klankschalen staan namelijk verspreid in de ruimte en jij mag tussen al die klankschalen gaan liggen. Comfortabel op een matrasje
Hier en daar staat 1 klankschaal, op andere plekken staan er meerdere bij elkaar.
Waar je gaat liggen laten we aan jou over.  Luister naar de klank van jouw  intuïtie.

Terwijl Christel een korte geleide meditatie zal doen stemmen we ons af op de energie die op dat moment in de ruimte is en laten de klankschalen hun werk doen, aangevuld met de gongklanken.
Maar ook aangevuld met de klank van stilte. En dan is het echt een paar tellen stil. Want stilte is een klank en in die klank kun je veel gewaar worden. De vibraties van de klankschalen krijgen tevens de tijd om in te werken op je lijf/geest.
Vanuit die stiltes nemen de klankschalen het weer over en gaat je klankreis verder.

Christel Mijers heeft een praktijk voor Soundhealing aan huis in Amsterdam-Zuid.

Haar holistische  achtergrond als levenstherapeut (@School of Life) en non-duale coaching (@Art of Life) combineert ze inmiddels met haar grote liefde voor muziek, in een unieke vorm van Soundhealing waarin ze klankschalen, gongen en andere instrumenten combineert met digitale sound(scapes).

Dit doet ze in 1-op-1 sessies waarin ze met clienten werkt die om allerlei redenen vastlopen in hun leven en die op zoek zijn naar antwoorden in zichzelf. Daarnaast geeft ze maandelijks kleine, exclusieve soundhealing ligconcerten in de praktijk voor maximaal 4 personen. En om de maand een tweetal ligconcerten in De Meditatietuin in Amsterdam.

Tevens wordt ze door bedrijven, scholen en kunstzinnige projecten ingehuurd voor sessies op locatie onder de naam Soundhealing on Tour.

www.christelmijers.nl

Frank Mannens (beter bekend als Frank Klank) is geboren in Limburg en in 1979 verhuisd naar Amsterdam.

In Amsterdam werkte hij met groepen jongeren met gedragsstoornissen, was jarenlang medewerker bij de Sociale Dienst en werkte voor centrum de Roos.
In Amerika is hij opgeleid als rebirthing-therapeut.

Tussen al die bedrijvigheid door kwam hij in aanraking met de klankschalen, inmiddels al meer dan 20 jaar  zijn passie.    
Het bespelen van de klankschalen is iets wat hij zelf heeft geleerd, waarbij hij vertrouwt op zijn intuïtie en weet dat elk geluid een doel heeft.  

Hij neemt iedereen die aanwezig is bij zijn klankschaalevenementen mee op een reis naar binnen met respect voor wat er in ieders lichaam gebeurt, daarbij  ruimte gevend voor stilte.
Sommigen noemen hem ook wel eens  ‘klankkunstenaar’.

Naast de meditatieve klankschaalconcerten, die hij geeft onder de noemer ‘Klank & Stilte, werkt hij ook samen met yogadocenten en andere muzikanten.

Zijn klankschaalmeditaties kun je o.a beluisteren op Spotify, Soundcloud en InsightTimer.

www.frankklank.nl