WellWork in Collaboration workshop

Tijdstip: 29-10-2023 van 10:00 tot 17:00
Prijs: € 160,00 per workshop
Inloopconsult: Nee
Engelstalig: Ja
Registreren Naar organisator

WellWork in Collaboration workshop

Santjes Oomen en Felice Derkinderen organiseren een transformerende WellWork in Collaboration dag in de Roos. Met behulp van storytelling, archetypen, lichaamsbewustijn en klank brengen ze samen met Laika Buser beweging in thema’s die de deelnemers inbrengen.

WellWork gaat over luisteren, herinneren en verbinden. We creëren rituelen die helpen om verbinding te maken met onze wortels, met waar we thuishoren en met wat het betekent om onze gaven te delen. Met de cyclische informatie van het wiel van de vier windrichtingen en inzichten die zich ontvouwen vanuit het Found in Transition wiel (81 symbolisch-archetypische beelden die Santjes schilderde) stellen we middelen beschikbaar die jouw plek op het levenswiel ondersteunen en versterken.

Deze workshop vindt plaats op zondag 29 oktober 2023 van 10.00 tot 17.00 uur in de Grote Zolder van de Roos en de kosten voor het dagprogramma zijn 160 euro inclusief lunch. De voertaal is Engels, maar vertaling naar het Nederlands is mogelijk. Er kan contant betaald worden op de dag zelf, maar aanmelden via EventBrite is noodzakelijk (vink in dat geval na ‘Check out’, de optie ‘Pay at the door’ aan):
https://www.eventbrite.com/e/wellwork-in-collaboration-workshop-tickets-685332336467

Over de facilitators van deze workshop:

Santjes Oomen, creator & initiator van WellWork

In haar holistische praktijk combineert Santjes al meer dan dertig jaar oosterse en westerse genezingsmethoden om geblokkeerde levensenergie – vaak de oorzaak van lichamelijk, emotioneel en/of psychisch ongemak – weer te laten stromen, en de verschillende delen in ons mens-zijn weer met elkaar in verbinding te brengen.

Naast haar individuele praktijk begeleidt Santjes sinds 1995 ook groepen. Spirit in Practice cirkels voor mensen die graag in verbinding leven en hun spiritualiteit én hun dromen onderdeel kunnen laten zijn van het dagelijks leven. Haar fascinatie voor ervaringen waar de lichamelijke wereld en de droomwereld elkaar ontmoeten, onderzoekt en uit ze in multimedia sculpturen en schilderijen. In WellWork komen al deze verschillende werkwijzen en inzichten eindeloos samen. De bron blijft zich vullen!

www.wellwork.info

 

Felice Derkinderen, facilitator & coach

Felice koestert een levendig enthousiasme waarmee ze haar diepe inzichten in archetypen, mythen en symbolen deelt. Haar decennialange opgedane kennis van oosterse en westerse wijsheidstradities komt samen in de groepstrainingen en individuele coachingsessies die ze geeft en in de beschouwende artikelen die ze schrijft.

Haar begeleiding is gericht op het verkennen van gebieden die onder de oppervlakte liggen, om zo een completer beeld te laten ontstaan. Ze nodigt mensen uit om thuis te komen bij hun essentiële innerlijke kwaliteiten, zodat ze in verbinding hiermee kunnen leven en handelen. Want werkelijke verandering komt van binnenuit.

www.essencecoaching.nl

 

Laika Buser, Prayala & Restorative yogadocent

Laika combineert in haar lessen Prayala en Restorative yogatechnieken om zowel kracht als herstel en ontspanning te bevorderen. Ze heeft ervaring met het lesgeven aan mensen van alle leeftijden en achtergronden, van jonge professionele dansers tot ouderen met beperkte kennis en bewegingsvrijheid.

Haar academische kennis van literatuurwetenschap en culturele analyse, en ervaring met storytelling, symbolen en mythen vormen de basis voor haar bewegingspraktijk. Ze gebruikt beweging om mensen te ondersteunen bij inzicht krijgen in beperkende persoonlijke verhalen, en laat zien hoe deze te transformeren in inspirerende gedachtes die groei en een gevoel van vrijheid en veerkracht mogelijk maken.

www.laikalucent.com