Workshop ‘omgaan met emoties’

Tijdstip: 10-12-2022 van 13:00 tot 17:00
Prijs: € 50,00 per keer
Inloopconsult: Nee
Engelstalig: Nee
Naar organisator

 

In de workshop ‘omgaan met emoties’ maak je kennis met cocounselen.

Cocounselen is een gesprek met jezelf, in een vertrouwelijke sfeer met een sessiemaatje. Je maakt ruimte voor wat er zoal in je omgaat en je sessiemaatje geeft je aandacht. Het kan over alles gaan dat in je opkomt. De vrije aandacht van je sessiemaatje helpt je daarbij; z/hij is aanwezig mèt haar/zijn aandacht en zónder advies, oordeel, in- of afstemming enz.

In de workshop leer je hoe je dat kan doen. Je leert wat het effect is van dubbele aandacht: zowel die van jezelf als die van je sessiemaatje. Tevens leer je als sessiemaatje hoe je degene die iets ‘onderzoekt’ dieper in haar/zijn proces kunt krijgen, oftewel uit de bekende denkkringetjes.

Alles verloopt gelijkwaardig, want na afloop ben jij het sessiemaatje van de ander. Je leert waardevolle vaardigheden, die ook bruikbaar zijn in gewone gesprekken. Bedoeld voor mensen die vollediger willen leven. Die de ‘levendigheid’ in zichzelf ruimte willen geven.

Cocounselen is iets dat je doet, en is niet bedoeld om óver te praten! Kortom, kom en ervaar het.

Over mij:

Ik ben voormalig altvioliste en psycholoog. Echter, de rol van expert en behandelaar ligt mij niet. Ik ben me gaan toeleggen op werken in kleine groepjes vanuit het motto: ‘man is the best medicine for man’. Het cocounsel-gedachtegoed sluit daar precies op aan, vandaar dat ik daar meer bekendheid aan wil geven.

Deze kennismakingsworkshop vindt plaats in samenwerking met de Cocounselvereniging Nederland.

Meer informatie: 

ambogaard@ziggo.nl
0620829560

http://www.co-counseling.nl
https://www.mijnvierkantemeter.org

Annemarie-van-den-Bogaard-foto-Babs-Witteman-0429-2 logoCCN2020