Workshop Tantrische liefde

Tijdstip: 13-04-2024 van 10:30 tot 17:00
Prijs: € 105,- per persoon
Inloopconsult: Nee
Engelstalig: Nee
Aanmelden Naar organisator


Meer informatie:

Een nieuwe workshop. Een fascinerend onderzoek naar ervaring en betekenis, die je leven en relaties in beweging en verbinding brengt.
Liefde heeft veel betekenissen, het kan heerlijk zijn om helemaal op te gaan in de romantische liefde, soms overvalt je de pure liefde en op andere momenten, als het niet vanzelf gaat, is het ook mogelijk om te kiezen voor liefde en dat te ervaren en te leven.

Tantra nodigt uit om vrij te leren bewegen in al deze betekenissen van liefde, en jezelf en een ander daarin nieuwsgierig te ontmoeten.
In deze workshop gaan we dat op verschillende manieren ervaren, elke keer weer verbonden door tantrische wijsheid en het tantrische verlangen naar verbinding. Je bent welkom om jouw liefde te delen in deze workshop.

We geven een workshop waarin je kunt genieten van tantrische rituelen en ontmoetingen, en tegelijkertijd een boeiende en diepgaande reis door de betekenis van liefde, verlangen en intimiteit die jou gaat ondersteunen om tantra ook echt in je eigen leven te gaan integreren en ervaren.

We onderzoeken hoe we tegenstellingen zoals goed of fout kunnen loslaten, en kunnen leren om te bewegen in verschillende betekenissen, zodat je jezelf en de ander oprecht nieuwsgierig kunt ontmoeten. Het is fascinerend en ontroerend om te zien hoe dan inzicht en verbinding ontstaat. Het is verhelderend om in de oefeningen en ontmoetingen te ontdekken hoe je soms vast kunt staan, waardoor je zonder dat je het door hebt, moeite hebt om de verbinding met jezelf of een ander te ervaren. Door letterlijk in beweging te komen, te bewegen tussen de verschillende betekenissen van woorden en dat ook lijfelijk te ervaren, en met elkaar daarover in gesprek te gaan, ontstaan boeiende openingen die direct voelbaar en ervaarbaar worden in je leven.Vanuit een verbinding tussen denken/hoofd, voelen/hart en emotie/buik ontstaat helderheid en levensenergie. Heel bijzonder hoe dat de transformeert in een diep voelbaar veld van liefde in jezelf en de hele groep.

Ingrid schreef het volgende over haar ervaring in onze training in het voorjaar van 2023: Het was een hele liefdevolle fijne reis om samen te mogen doen. Jan & Caroline, wat inspirerend om te ervaren dat alles wat jullie, zelfs na jarenlange tantra-ervaringen, zelf leren en dit weer delen met ons, jullie reisgenoten. Dat jullie alles delen waarvan jullie geleerd hebben, alles wat stroomt en alles wat stilstand gaf en wat dan bijdraagt aan opnieuw in beweging komen, ook letterlijk door fysiek te bewegen, zodat we dansend door het leven mogen gaan. Alles mag er zijn en alles draagt bij aan de uitnodiging tot leermomenten. Dank jullie wel! Jullie zorgen voor veiligheid zodat wij alle rust en ruimte krijgen om te mogen oefenen, los van de uitkomst. 

Nieuwsgierig geworden? Je kunt het niet ervaren door alleen te lezen, maar het is een unieke vorm die we hier bieden, geef jezelf de kans om het te ervaren in de workshop!

Wat gaan we doen?
We beginnen altijd even met dansen, waarin je meestal al verrast wordt hoe fijn het is om jezelf meer te gaan voelen en daardoor de verbinding met anderen ook dieper te ervaren. We doen actieve meditaties waarin je oefent in balans en kiezen voor liefde, en nodigen je uit om die in je dagelijks leven regelmatig te doen. We werken met ademhalingstechnieken andere tantrische rituelen. Partnerkeuze doen we heel zorgvuldig. Deze veilige setting is voor ons heel belangrijk.
De tantrische transformatie beïnvloedt niet alleen je liefdesleven, maar kan op alle gebieden van je leven leiden tot meer inzicht, vrijheid, genieten en open, liefdevolle contacten met anderen.

Meer informatie via de volgende link: https://www.tantratraining.nl/index.php/wsh-tantrische-liefde
Aanmelden via de volgende link: https://www.tantratraining.nl/index.php/wsh-tantrische-liefde
Veel liefs, Jan en Caroline, www.tantratraining.nl